Aperitive

Pui Shanghai

Piept de pui pane cu susan

Reteta Pui Shanghai

Piept de pui pane cu susan

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 100 g susan
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, imbru

Mod de preparare Pui Shanghai:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi. Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor. Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore, sa se intrepatrunda bine aromele.

Faina o turnam peste carne si agitam bine, astfel incat toate bucatile de carne sa fie bine acoperite.

Fiecare bucatica de carne se trece prin ouale batute bine cu un praf de sare. Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.

Se prajesc in ulei bine incins, la foc moderat. Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe un prosop absorbant.

Au fost atat de buni, incat n-am mai avut nevoie de garnitura. Am papat simpli, cu paine proaspata si salata de rosii 😉

Pofta buna!

RETETA IN IMAGINI

by Lena

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. This chicken looks so crunchy and tasty! 🙂

  2. Asta-i reteta dintre alea de „papa bun”, se vede ca in casa e la putere pieptul de „pasarica”, hi… hi…
    Multumesc pentru premii, te asteapta la mine un joculet !

  3. Kisses Maria! 🙂

  4. Cuscra,o sa trec sa ma joc. :)) Chiar m-ai facut curioasa!

    Si daaaa…pasarica e la putere. :)))

  5. Anonymous says:

    curry?

  6. Nu cred ca am inteles intrebarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]