Aperitive / Mancaruri cu legume / Retete culinare

Omleta cu dovlecei si rosii

loading...

E vara, e cald si incercam sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie. De aceea incercam sa punem in practica retete culinare simple, usor de realizat, dar sa fie in acelasi timp si satioase. Pentru azi va propun aceasta omleta cu dovlecei si rosii, aromata si tare gustoasa.

1 dovlecel
1 rosie
3 oua
~ 100 g cascaval
sare si piper
fulgi de ardei iute
oregano uscat
busuioc proaspat

Dovlecelul curatat de coaja se taie felii. La fel si rosia. Le punem de jur imprejurul unui vas termorezistent uns bine cu ulei. Condimentam cu sare, fulgi de ardei iute si oregano.

Ouale le mixam cu un praf de sare si piper, pana isi dubleaza volumul. Adaugam cascaval taiat cubulete si busuiocul verde tocat. Turnam compozitia in vas si presaram cu putin cascaval ras.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Va doresc pofta buna.

loading...
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Tags: , ,

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. Merge grozav la micul dejun si e atat de colorata!!!

  2. E grozav tot ce faci in vasele tale minunate. Si faptul ca le faci la cuptor cred ca da un gust si mai bun mancarurilor.

  3. Imi plac dovleceii ,clar imi place si omleta cu dovlecei!

  4. Delicioasa omleta!xoxo

  5. Ahhh, culorile astea…iar 🙂 Excelenta!

  6. Buna tare si nici nu ingrasa ! like!;)

  7. Foarte bine arata! Si cred ca e si super gustos! Abia astept sa incerc. 🙂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Multi ani la rand am avut pe masa de Pasti oua vopsite cu colorant din comert. Era placerea copiilor de a prepara culorile, apoi de a scufunda fiecare ou in parte, fiecare in culorile lui preferate. Problema era ca la acele oua intotdeauna se colora si albusul si le aruncam […]